Kedves Kollégánk, Mérnöktársunk, Kedves Öregdiák Barátunk!

BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar 2023-ban ünnepli alapításának 150. évfordulóját. Ennek tiszteletére a Kar az egész éven átívelő programsorozatot szervez, melynek részletei itt olvashatóak.

A rendezvény időpontja: 2023. szeptember 16. (szombat)

Már korábban felvetődött az ötlet és a jubileum ehhez kiváló lehetőséget kínál, hogy megszervezzük az 1. BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Öregdiák Találkozót. Az esemény rangjához méltó, nagyszabású rendezvényként szerveződik a BME Központi épületében, egyetemi/kari vezetői, dékáni védnökséggel, ünnepi megnyitóval, vacsorával, zenével, szórakozási lehetőségekkel (a program szervezés alatt).

A társasági esemény kifejezett célja a ma már generációkat átívelő mérnökdinasztiák és oktatóik találkozásának elősegítése, az emberi és a szakmai kapcsolatok felelevenítése. Nem protokolláris, hanem emberközpontú esemény szervezése a célunk, a találkozások helyszínének és hangulatának biztosításával, hagyomány, alumni megteremtésének esélyével.

Igyekszünk tőlünk telhetően mindent megtenni a költségek kézbentartása és minimalizálása érdekében. A BME is segít a helyszín és belső szolgáltatások biztosításával, Karunk az Alapítvány törvényes lehetőségének hozzáférhetővé tételével. Néhány gazdasági szereplőt, főleg nagyobb vállalkozásokat is sikerült bevonnunk támogatóként, ezúton is köszönjük. További szponzoroktól is várunk még visszajelzést. Ugyanakkor talán érthető, hogy személyes hozzájárulás nélkül ez az esemény nem valósítható meg. A fenti programok és az igénybeveendő szolgáltatások árajánlatai alapján a rendezvényt részvételi díj megfizetéséhez kell kötnünk. Ennek részletei a jegyvásárlásra kattintva ismerhető meg.

A befizetés határideje: 2023. július 21. péntek (A költségvetés összeállítása miatt szükséges határidőt szabnunk.)

A jegyvásárlás mellett a rendezvényre regisztrálni is kell. Köszönjük mindazoknak, akik ezt már megtették. Akik nem, regisztrációra itt van lehetőség.