Néhány fontos információ a jegyvásárláshoz

Kérjük ne feledje, hogy a jegyvásárlás mellett a rendezvényre regisztrálni is kell. Köszönjük mindazoknak, akik ezt már megtették. Akik nem, regisztrációra itt van lehetőség.

Részvételi díj befizetése magánszemélyként: a 16.000 Ft/fő Ez esetben az összeg a BME Vegyészkari Hallgatókért Egyesület számlájára kerül, akik szervezőként és adminisztrációs támogatóként is szerepet vállalnak a lebonyolításban.

Támogatói jegy vásárlása magánszemélyként: Hasonló az első megoldáshoz, azonban akinek szándékában áll és megengedheti magának a 16.000 Ft/fő minimális díjnál nagyobb összeggel is támogathatja a rendezvény megvalósítását. Az elektronikus fizetésnél és az átutalásánál mindenki saját maga választhatja ki a többlettámogatás összegét, Az összeg szintén az Egyesület számlájára kerül, értelemszerűen.

Megjegyzés: A részvételi díj befizetése nélkül biztosítjuk azon öregdiák részvételét, aki kezdeményezésére a VBK-t támogató Alapítvány részére nagyobb összegű céges támogatás felajánlása történik. Ebben az esetben a jubileumi találkozó támogatását a karunk mellett működő Varga József Alapítvány számlájára lehet majd utalni, támogatási szerződés megkötését követően. Akinek van lehetősége ilyen módon támogatni a rendezvényt, kérjük mielőbb jelezze a szervezők felé a vegyesztalá[email protected] címen.

A befizetés határideje: 2023. július 21. péntek (A költségvetés összeállítása miatt szükséges határidőt szabnunk.)

Ismételten hangsúlyozzuk, hogy non-profit eseményről van szó. Amennyiben az Egyesülethez és az Alapítványhoz érkező befizetésekből a rendezvény költségeit meghaladó összeg gyűlne össze, az csak és kizárólag a jubileumi év szakmai eseményeinek és karunk oktatási és kutatási tevékenységének támogatására használható fel. Ennek biztosítása érdekében az Öregdiák találkozót követően szigorú elszámolást készítünk és azt az érdeklődők számára rendelkezésre bocsátjuk.

Amennyiben a befizetési folyamat során bármilyen kérdés, hiba, probléma merülne fel, illetve ha részvételi díjat átutalással kívánják megfizetni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] emailcímen.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás lezárult.