Kedves Hallgató! Kedves Vásárlónk!

Akinek még nem volt lehetősége átvenni a korábban megrendelt eszközeit, olvassa el a lentebbi tájékoztatást. Újabb lehetőség nyílik az eszközök átvételére.

Termékek átvétele
A megrendelt termékeket személyesen van lehetőségetek átvenni. Az átvételre a Martos Kollégium Aulájában (1111 Budapest, Stoczek utca 1-7. ) lesz lehetőségetek.
Az eszközökért június 8. és június 10.-én van lehetőségetek átvenni, mindkét nap 14:00-18:00 között. Ehhez kérjük, hogy az alábbi linken válasszátok ki azt az időpontot, amikor érkeznétek. Ezzel is segítve, hogy előre össze tudjuk készíteni a felszereléseiteket, valamint hogy minél jobban csökkenthessük az esetleges csoportosulás kialakulását.
Jelentkezési link: https://forms.gle/ETwsdDc6sT7KH1za7
Jelentkezni az átvételt megelőző nap éjfélig van lehetőségetek, hogy biztosan tudjunk személyt biztosítani, aki kiszolgál Titeket!

Későbbi átvétel
Amennyiben a fentebb említett időintervallumban sincs lehetőségetek átvenni a termékeket, abban az esetben keressetek minket a lentebbi e-mail címen.

Átvétel más helyett
Ebben az esetben akkor van lehetőségünk átadni a rendeléseket, amennyiben ezt az átvételt megelőzően jeleztétek számunkra a formon keresztül.

További kérdéseitek esetén keressetek minket bizalommal, az [email protected] e-mail címen.