Kedves Hallgató! Kedves Vásárlónk!

Ezúton is köszönjük, hogy rajtunk keresztül rendeltétek meg a szükséges laboreszközeiteket, illetve laborköpenyeiteket.

A húsvét mindenkinek máshogy telik, számunkra az eszközök megérkezését jelentette.

Termékek átvétele
A megrendelt termékeket személyesen van lehetőségetek átvenni. Az átvételre a Martos Kollégium Aulájában (1111 Budapest, Stoczek utca 1-7. ) lesz lehetőségetek.
Az eszközökért április 14. és április 20. között tudtok jönni. Ehhez kérjük, hogy az alábbi linken válasszátok ki azt az időpontot, amikor érkeznétek. Ezzel is segítve, hogy előre össze tudjuk készíteni a felszereléseiteket, valamint hogy minél jobban csökkenthessük az esetleges csoportosulás kialakulását.
Jelentkezési link: https://tinyurl.com/5h8ypa7r
Jelentkezni az átvételt megelőző nap éjfélig van lehetőségetek, hogy biztosan tudjunk személyt biztosítani, aki kiszolgál Titeket!

Későbbi átvétel
Amennyiben a fentebb említett időintervallumban nincs lehetőségetek átvenni a termékeket, abban az esetben május első heteiben szintén egy közel egy hetes időintervallumban biztosítunk számotokra átvételi lehetőséget. Akinek ebben az idősávban sem lesz megfelelő, azok egyénileg előre e-mailben egyeztetett időpontban tudják majd átvenni a rendelt eszközöket.

Átvétel más helyett
Ebben az esetben akkor van lehetőségünk átadni a rendeléseket, amennyiben ezt az átvételt megelőzően jelezte számunkra e-mailben a rendelő. Az e-mailban kérlek tüntessétek fel a rendelő és az átvevő nevét is!

További kérdéseitek esetén keressetek minket bizalommal, az [email protected] e-mail címen.